Prvi na lokalnoj listi izborne koalicije stranaka predvođenih Srpskom naprednom strankom biće Slaviša Aleksić, koji je inače zaposlen u republičkoj tržišnoj inspekciji, dok je kandidat za narodnog poslanika ispred gradskog odbora SNS, Ana Miljanić, profesor fizičkog vaspitanja.

Ovo je obelodanio predsednik gradskog odbora SNS u Požarevcu, Bane Spasović. SNS je sinoć prikupljala potpise građana za podršku republičkoj listi „Aleksandar Vučić – za našu decu“, kao i potpise za lokalnu listu sa kojom će SNS izađi na izbore u Požarevcu.

Za Anu Miljanić je rekao da je reprezent nove republičke liste na kojoj nikada nije bilo više mladih ljudi.

„Takođe, za lokalne izbore, po našoj analizi biće mlađa lista nego 2016.godine. Među kandidatima je preko 70 odsto novih lica za lokalni parlament. To su mladi ljudi koji treba da pruže novu energiju, potrebu, želju i volju da se održe promene koje se dešavaju ne samo u našem gradu, nego i čitavoj Srbiji“, dodao je Spasović.

Na mestu broj jedan lokalne liste s kojom će SNS izaći na izbore u Požarevcu je Slaviša Aleksić. Ovo je iznenađenje, a Spasović kaže kako u njegovoj stranci smatraju da nije važno ko se nalazi na kom mestu, već da je zajednički zadatak da se nastave promene u Požarevcu.

Naveo je i kako očekuje da će uskoro biti poznato ko će sa liste biti kandidat za gradonačelnika.

Spsović nije otkrivao ko se još iz okruga nalazi na republičkoj listi sa kojom izlazi SNS, osim da je među kandidatima i jedan  dosadašnji poslanik.

Što se tiče Ane Miljanić, ona je u poslednje četiri godine na funkciji člana gradskog veća u Požarevcu, za resor sporta i turizma.

Leave a Reply