Mladi za mlade je radijska emisija, u formatu podcasta. U svakoj emisiji razgovaraćemo ne samo sa mladima, već i sa ljudima koji se tako osećaju i čije su ideje mladalačke ili generalno mlade u njihovom polju zanimanja.
-Emisija ima za cilj da svima sa dobrim idejama i zanimljivim iskustvom da priliku da ispričaju u prvom licu kako su i kroz šta prošli realizujuci sve ono sto ih je dovelo da se ostvare, promene i razmišljaju u drugačijem pravcu. Takođe, emisija ima zadatak da podstakne mlade da rade na sebi, deluju na društvo u kojem žive i probude svest kod ljudi da u životu nikada nije kasno za nove ideje i početke. Takođe ovo je prilika da svima onima koji imaju želju da se aktiviraju daju šansu povezujući jedni drugi i tako stvore put ka svom cilju.

,,Mladi za mlade ( Eng. Youth for Youth)   is a radio show, in podcast format. In each show, we will talk not only with young people, but also with people who feel that way and whose ideas are youthful or generally young in their field of occupation.
-The show aims to give everyone with good ideas and interesting experience the opportunity to tell in the first person how and what they went through, realizing everything that led them to achieve, change and think in a different direction. Also, the show has the task of encouraging young people to work on themselves, to act on the society in which they live and to raise awareness among people that it is never too late in life for new ideas and beginnings. Also, this is an opportunity to give all those who have the desire to be active a chance by connecting with each other and thus create a path to their goal.

Ep No. 1 -Članica tima urednika podcasta ,,Mladi za mlade”, diplomirana novinarka i aktivistkinja-Tijana Bogosavljević i ja, razgovaramo o novinarstvu, aktivizmu i načinu zapošljavanja mladih novinara kao i kako lažne vesti utiču na čitaoce.