Kao što je najavljeno ranije, od 1. avgusta 2019. godine, svako ko bude platio Dnevnu parking kartu tj. kaznu za neplaćenu uslugu parkiranja U ROKU OD 8 DANA od dana izdavanja, ostvariće POPUST OD 50%.

Od prvog dana od kada sam preuzela da vodim ovo preduzeće nastojala sam da prvenstveno osluškujem potrebe i primedbe korisnika javnih parkirališta. Tako smo u aprilu 2017.godine uveli Višesatnu parking  kartu koja se pokazala kao pun pogodak, korisnici su prezadovoljni, jer za samo 150 dinara mogu da parkiraju u Zoni II celog dana. Zatim smo prošle godine postavili brojače slobodnih parking mesta za zatvorena parkirališta “Načelstvo” i “Pijaca”, što je vozačima dosta skratilo vreme traženja slobodnog parking mesta. U planu je postavljanje ovih brojača na još nekoliko lokacija u gradu, rekla je direktorka JKP “Parking servisa” Požarevac Marija Papović.

Takođe, korisnici su često pitali zašto i u našem gradu ne postoji POPUST NA DNEVNU PARKING KARTU, i sada su se stvorili svi uslovi da i to omogućimo korisnicima naših parkirališta. Puna cena Dnevne parking karte tj. kazne za neplaćenu uslugu parkiranja je 1090 dinara, a svako ko bude platio kaznu u roku od 8 dana od dana izdavanja, moći će istu da izmiri sa popustom od 50%, odnosno za 545dinara.

Svrha ove novine nije povećanje kažnjavanja nesavesnih korisnika javnih parkirališta, već pre svega povećanje plaćanja usluge parkiranja.

Leave a Reply