U SKUPŠTINSKOJ SALI GRADA POŽAREVCA, NACIONALNA SLUŽBA ZA ZAPOŠLJAVANJE-FILIJALA POŽAREVAC, U SARADNJI SA LOKALNOM SAMOUPRAVOM I REGIONALNOM PRIVREDNOM KOMOROM BRANIČEVSKOG I PODUNAVSKOG OKRUGA ORGANIZOVALA JE PREZENTACIJU JAVNIH POZIVA AKTIVNE POLITIKE ZAPOŠLJAVANJA ZA 2019.GODINU

Nacionalna služba za zapošljavanje-Filijala Požarevac, u saradnji sa lokalnom samoupravom i Regionalnom Privrednom Komorom Braničevskog i Podunavskog okruga organizovala je prezentaciju Javnih poziva aktivne politike zapošljavanja za 2019.godinu u realizaciji Nacionalne Službe Za Zapošljavanje , Javnog poziva za dodelu podsticajnih sredstava Grada Požarevca za period 2018-2020. a u toku 2019.godine i Usluga Regionalne Privredne Komore Braničevskog i Podunavskog upravnog okruga.

Uz prisustvo velikog broja privrednika i predstavnika relevantinih ustanova prisutnima su se najpre obratili Sonja Mirić Mladenović direktorka filijale  nacionalne službe zapošljavanja Požarevac, kao i direktor Nacionalne službe za zapošljavanje Zoran Martinović kao i Tamara Ivković direktorka regionalne privredne komore braničevskog i podunavskog okruga. Prisutnima se obratio i gradonačelnik Požarevca Bane Spasović.

Direktor nacionalne Službe za zapošljavanje je predočio da  se ovi javni pozivi pre svega odnose na teže zapoljive kategorije, mlade do 30 godina kao i osobe sa invaliditedom.

Leave a Reply