fbpx

Povodom predstojećih 56. Ljubičevskih konjičkih igara doći će do izmene režima saobraćaja u gradu, navodi se u saopštenju Turističke organizacije Grada Požarevca.

Od utorka 27. avgusta od 20 sati, do nedelje 1. septembra do 8 sati, neophodno je zatvaranje sledećih ulica:

Tabačka čaršija, Trg oslobođenja, Lenjinova i deo Drinske ulice, do ulice 15. oktobra.

Pored navedenih ulica, zbog defilea 56. LJKI, u petak 30. avgusta, od 16.30 sati, biće zatvorene sledeće ulice:

Ilije Gojkovića, Lole Ribara, Trg Radomira Vujovića, Moše Pijade, do uluce 15. oktobra, Takovska, Nemanjina i Moravska.

U periodu od subote 31. avgusta od 12 sati, do nedelje 1. septembra do 20 sati, za saobraćaj će biti zatvorena ulicu Ilije Gojkovića, od Industrijske do ulaza u Hipodrom.

Kako se navodi u saopštenju, ukoliko se proceni kao neophodno, u periodu od 28. avgusta do 1. septembra u vreme održavanja koncerata na Trgu oslobodjenja, dodatno će se zatvoriti i sledeće ulice:

Trg Radomira Vujovića, (od benzinske pumpe do semafora na raskrsnici sa ulicama Lole Ribara i Moše Pijade), Lole Ribara (od Šumadijske do raskrsnice sa Trgom Radomira Vujovića), Moše Pijade (od ulice 15.oktobra do raskrsnice sa Trgom Radomira Vujovića). 

U skladu sa ovom Odlukom i saglasnošću Gradske uprave, Turistička organizacija Požarevac moli sugrađane i stanare pomenutih ulica da u cilju održavanja manifestacija u navedena vremena izvezu svoja vozila na druge lokacije.

Izvor: Turistička organizacija Grada Požarevca

Leave a Reply